TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Apartament în bloc în care locuia conducerea țării, vîndut cu 325.000 de euro

Apartament în bloc în care locuia conducerea țării, vîndut cu 325.000 de euro

Cine din chișinăuieni nu a visat să locuiască în așa-numitul bloc „Bodiul” de pe strada 31 august. Aici au primit gratis apartamente toți conducătorii Moldovei.


Internauții au fost inspirați de faptul vînzării unuia dintre aceste apartamente în fostul bloc al „șefilor țării”. Acesta a fost estimat de proprietar la 325 mii de euro, scrie vedomosti.md.


„Se vinde un apartament unic, relatează stăpînul pe site-ul unei agenții imobiliare. – O adevărată capodoperă, planificat în baza unui proiect individual, trei dormitoare, patru blocuri sanitare, un birou cu logie, design exclusiv cu cele mai scumpe materiale, interiorul fiind decorat cu mult gust cu opere de artă, mobilier din cele mai bune studiouri europene, un decor unic sculptat al ușii din față de mahon. Încălzire autonomă, încălzire în pardoseală cu temperatură reglabilă în blocuri sanitare și bucătărie. Echipamentul pentru baie este punctul culminant al luxului!”.


Cei care sînt la curent – numele familiilor care locuiesc aici reprezintă istoria primelor persoane din conducerea țării. Doar actualul Președinte nu are cum să primească aici un apartament, blocul fiind proprietate privată.


Totodată, alții utilizatori ai Facebook au apreciat designul apartamentului drept un „coșmar pe Strada Ulmilor” sau un „model de kitsch din filmul Kusturica „Pisica Neagră, Pisica Albă”. Principalul lucru este însă clar: cel mai bun lucru este cel de pe vremuri sovietice, iar obiectele imobiliare sovietice de elită întotdeauna se mențin în preț.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load