COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un agent economic de la Botanica, amendat cu 75 de mii de lei

Un agent economic de la Botanica, amendat cu 75 de mii de lei

Un agent economic din sectorul Botanica al Capitalei a fost sancționat cu o amendă de 75 de mii de lei pentru că a ignorat prevederile Comisiei pentru Situații Excepționale și nu și-a sistat activitatea pe perioada stării de urgență, scrie realitatea.md

În fapt, localul administrat de un străin, comercializa produse de tip fast-food și tutun pentru narghilea diferitor persoane, care vizitau localul.

În contextul situației epidemiologice din țară și prevenirii riscului de îmbolnăvire și răspândire a virusului COVID-19, Biroul Migrație și Azil al MAI continuă activitățile de depistare a străinilor, care nu respectă prevederile și măsurile stabilite de către Comisia pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova.


Astfel, ofițerii BMA, în comun cu colaboratorii Inspectoratului General de Poliție, au constatat că agentul economic din sectorul Botanica activa cu ignorarea prevederilor Dispozițiilor Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova.

Pentru ignorarea acestora agentul economic a fost sancționat conform prevederilor art. 761 din Codul contravențional (nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și/sau combatere a bolilor epidemice) cu amendă de 75 mii lei.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load