TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ultimele zile cînd mai puteți vizita Tîrgul de Crăciun

Ultimele zile cînd mai puteți vizita Tîrgul de Crăciun

Dacă nu ați vizitat Tîrgul de Crăciun din centrul capitalei, aveți cîteva zile la dispoziție să o faceți. Povestea de iarnă va dispărea în curînd, mai exact, pe 10 ianuarie.

„Pe lîngă programul artistic plin, vizitatorii mai au și alte motive pentru a vizita Tîrgul de Crăciun din inima capitalei. Atmosfera de poveste inspirată din „Spărgătorul de nuci”, zeci de kilometri de luminițe și ghirlande, dar și multe decoruri de sărbătoare creează cadrul perfect pentru poze memorabile. Tot aici, vizitatorii își pot reface forțele cu o mulțime de bunătăți savuroase cu scorțișoară, nuci și ciocolată, dar și băuturi fierbinți de iarnă. Totodată, copiii pot vizita căsuța lui Moș Crăciun, ca să-i spună toate dorințele, dar și se pot amuza împreună cu personajele haioase pe catalige”, notează Noi.md cu referire la agora.md.


Pînă pe 10 ianuarie 2020, Tîrgul de Crăciun va fi deschis zilnic, de la ora 12:00 pînă la 22:00, iar în zilele de odihnă – între 10:00 și 22:00. Amintim că acesta a fost inaugurat pe 21 decembrie 2019. În cazul primelor două ediții, tîrgul fusese deschis pe 15 decembrie.

Tîrgul de Crăciun este organizat de Guvernul Republicii Moldova și Primăria Municipiului Chișinău.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load