Ultima oră: O elevă de la liceul Vasile Lupu a sărit în gol de la etajul doi

Ultima oră: O elevă de la liceul Vasile Lupu a sărit în gol de la etajul doi

O elevă de 10 ani de la Liceul "Vasile Lupu" din Chişinău a sărit de la etajul doi. Incidentul a avut loc în timpul orei de educaţia fizică.

Potrivit directorului instituţiei, fara a cerut permisiunea profesorului să iasă pentru cîteva minute din sala de sport, dar nu s-a mai întors. 

"Copilul a cerut, în timpul lecţiei, să iasă pînă la toaletă. Eleva a ieşit şi iată ce s-a întîmplat", a spus Irina Vîpolzova, director al liceului "Vasile Lupu".

Eleva a sărit pe geam şi după ce a căzut a încercat să fugă, însă a fost observată de către dirigintă. Profesorii şi poliţia afirmă că fata obişnuieşte des să fugă atît de acasă, cît şi de la şcoală. 

" Minora face parte dintr-o familie monoparentală, locuieşte numai cu mama. La fel, familia se află şi în vizorul asistenţilor sociali, fiindcă ei fac parte dintr-o familie social-vulnerabilă", a spus Natalia Stati, ofiţer de presă al DP Chişinău. 

Copila a fost dusă la Spitalul "Valentin Ignatenco". Ea s-a aflat sub supravegherea medicilor timp de trei ore şi apoi a fost externată. 

"Fetiţa de 10 ani se află în oricărui pericol de viaţă. Starea satisfăcătoare a sănătăţii ", spune Vitalie Chiosea, purtător de cuvînt al Spitalului municipal de copii "V. Ignatenco".

Angajaţii Poliţiei Capitalei urmează să stabilească cine se se face vinovat de cele întîmplate. De asemenea, aceştia vor sesiza Direcţia pentru Protecţia Drepturilor Copilului. 

 

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load