Asasisnul Cristinei Parhomenco implicat într-un nou dosar penal

Asasisnul Cristinei Parhomenco implicat într-un nou dosar penal

Eugen Zagorjevschi, poreclit Zaga, unul dintre minorii condamnați la închisoare pentru omorul Cristinei Parhomenco, riscă de la 5 la 12 ani de închisoare pentru violul colegului de celulă.


Surse din cadrul anchetei au declarat pentru Crime Moldova că săptămîna aceasta sînt așteptate rezultatele definitive ale expertizei, care inițial au demonstrat semne vizibile de agresiune sexuală.


„Dosarul urmează a fi expediat în judecată deja săptămîna viitoare. Acesta va conține probe care demonstrează că victima a fost agresată sexual”, au precizat sursele.


De asemenea, sursele ne-au comunicat că victima a fost izolată și, în prezent, beneficiază de consiliere psihologică.


Amintim că, Eugen Zagorjevschi și-a violat colegul de celulă. Zaga i-ar fi propus victimei să întrețină relații sexuale în dimineața zilei de 29 decembrie, minorul însă a refuzat, iar în rezultat a fost violat. În timpul raportului sexual, victima nu ar fi cerut ajutor și nici nu a anunțat angajații DIP de frică față de ceilalți deținuți. A doua zi, victima a depus o plîngere la directorul Penitenciarului nr.13.


În dosarul omorului Cristinei Parhomenco, Eugen Zagorjevschi, alături de alți minori, au fost condamnați de către Judecătoria Străşeni la cîte 6 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, dar și-au primit sentința și într-un doar intentat pentru huliganism.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load