COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Turiștii au cumpărat toate foile turistice pentru august și septembrie

Turiștii au cumpărat toate foile turistice pentru august și septembrie

Turiștii au cumpărat toate foile turistice pentru august și septembrie pentru odihna în Crimeea. Și mulți locuitori ai Moldovei, speră că din august pentru ei vor fi anulate restricțiile actuale de călătorie.

După cum s-a menționat în materialul RIA Novosti, acum în Crimeea turiștii au cumpărat toate foile turistice pentru luna iulie, și o cerere mare este disponibilă și pentru august și septembrie. Cu toate acestea, plajele au suficient spațiu, distanța socială poate fi respectată.

După cum a subliniat șeful republicii, Serghei Aksenov, este o chestiune de responsabilitate personală a tuturor, nimeni nu forțează pe nimeni la nimic.
Oaspeții din alte regiuni sînt primiți în Crimeea a patra săptămînă. În acest timp, Peninsula a fost vizitată de mai mult de 400 de mii de oameni.


Pe plaje se recomandă să se respecte distanța socială, șezlongurile și alte echipamente vor fi dezinfectate, la intrare vor fi standuri cu informații despre coronavirus. În republică funcționează regimul de purtare a măștilor, dar acest lucru nu se aplică pe plajă.

Cu peninsula a fost reluat serviciul aerian și feroviar. Cecul mediu pentru un zbor din diferite orașe din Rusia-11,3 mii de ruble, de la Moscova dus/întors -șapte-opt mii.

În Yalta, sînt rezervate în mod activ hotelurile de nivel înalt. Frontierele închise s-au transformat într-o cerere agitată pentru opțiunile de cazare de lux.
"Vile VIP liber în Crimeea, practic, nu au mai mai rămas, iar cei care doresc să le închirieze sînt foarte mulți", - a declarat președintele Comitetului Consiliului de Stat al Republicii Crimeea pentru turism Alexei Cerneak.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load