TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Turcia ar putea transmite datele de arhivă cu privire la construcția cetății Bender

Turcia ar putea transmite datele de arhivă cu privire la construcția cetății Bender

La Ryazan a avut loc cel de-al II-lea Forum internațional al orașelor antice. În cadrul forumului și-au prezentat cultura, tradițiile și realizările delegațiile din 15 orașe din 9 țări străine, 7 orașe din țările CSI și 18 orașe din 8 regiuni ale Rusiei.

Toate orașele-participante la forum au o vechime de peste 500 de ani. Printre oaspeții evenimentului a fost și conducerea administrației din Bender, transmite novostipmr.com.

Ca rezultat al discuțiilor dintre delegațiile din Bender și Turcia (orașul Muratpasha), s-a ajuns la un acord privind posibilitatea schimbului de date de arhivă cu privire la construcția cetății din Bender (Tighina). De asemenea, delegația din Bender a primit o invitație în Antalya, unde, în perioada 10-12 octombrie, va avea loc Festivalul Orașului Vechi (Kaleici), care reunește reprezentanții orașelor vechi.

Scopul forumului internațional este consolidarea comunității rusești și mondiale în jurul ideii păstrării și dezvoltării culturii, istoriei și tradițiilor orașelor antice și popularizării acestora.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load