Trenul Chișinău-Ungheni, completat cu două vagoane

Trenul Chișinău-Ungheni, completat cu două vagoane

Ieri, 5 februarie, garnitura de tren de pe ruta Chișinău-Ungheni a fost suplinită cu două vagoane, iar numărul de locuri pentru pasageri a crescut de la 520 la 752.


Potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei și Infrastructurii, această modificare a venit drept răspuns la solicitarea pasagerilor exprimată în cadrul vizitei ministrului Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, la Calea Ferată din Moldova. Astfel, numărul de locuri pentru călători s-a majorat de la 520 la 752, relatează NOI.md.


Decizia a fost luată după ce Chiril Gaburici a călătorit săptămîna trecută cu trenul Chișinău-Ungheni, a discutat cu pasagerii, dar și cu angajații Căii Ferate, despre problemele cu care se confruntă. Aceștia i-au solicitat ministrului să intervină pentru a suplini numărul de vagoane, ținînd cont de faptul că, în perioada de iarnă, fluxul de pasageri ai transportului feroviar s-a majorat.


Anterior, trenul de pe cursa Chișinău-Ungheni avea o garnitură de 6 vagoane, dintre care 4 de cîte 72 de locuri, iar 2 – de cîte 116 locuri.


Trenul pornește zilnic la ora 17:43 din Chișinău și ajunge la Ungheni aproape de ora 21:00. Prețul unei călătorii este de 22 de lei.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load