Trei permise de conducere falsificate, descoperite la frontieră

Trei permise de conducere falsificate, descoperite la frontieră

Au vrut să treacă frontiera de stat cu permise de conducere falsificate. Este vorba de doi cetăţeni români şi unul ucrainean care s-au prezentat la punctele de trecere Costești, Otaci și Leușeni.


În primul caz, un cetăţean din România le-a declarat poliţiştilor de frontieră că  permisul a fost perfectat de către o persoană necunoscută din Republica Moldova, contra sumei de 300 euro.


Cel de-al doilea cetăţean român, oprit pentru controlul de frontieră, în vama Leușeni, a recunoscut că și-a perfectat permisul prin intermediul unui cetățean bulgar, pentru serviciile acestuia achitînd o sumă de 600 de lire sterline.


De asemenea, ieri a fost depistat cel de-al treilea permis fals, în punctul de trecere ”Otaci” care aparţinea unui cetăţean ucrainean. Bărbatul în vîrstă de 45 ani a declarat că nu cunoaște despre cele depistate.


Toate docementele falsificate au fost reținute și transmise spre expertiză, polițiștii de frontieră continuă cercetările sub toate aspectele legale, pentru elucidarea circumstanțelor și identificarea persoanelor implicate.


În cazul în care conducătorii auto vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă amendă în mărime de pînă la 650 unităţi convenţionale sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 150 la 200 de ore, sau închisoare de pînă la doi ani.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load