TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Trei moldovence au obţinut locuri de frunte la un concurs internaţional

Trei moldovence au obţinut locuri de frunte la un concurs internaţional

Maeştri în arta frumuseţii, care ne duc faima în lume. O machieuză, o coafeză şi o creatoare de modă de la noi au obţinut locuri de frunte la un concurs internaţional desfăşurat în capitala Azerbaidjanului.

Aceştia au concurat cu reprezentanţi din 15 ţări în cadrul campionatului Mondial de coafură și machiaj de mireasă și a concursului designerilor vestimentari "Dresses of the World 2019".

Iana Svarisciuc a fost cea care s-a ocupat de machiajul miresei din Moldova. Ea a reuşit să cucerească juriul şi a obţinut titlul de cel mai bun make-up artist din lume.


Imaginea miresei a fost completată de Aliona Chiron, care s-a ocupat de coafură. Ea a obţinut locul doi în cadrul concursului.

Şi talentul designerului autohton, Lida Selici a fost apreciat de juriu. Rochiile inedite, lucrate manual, au obţinut locul II în cadrul concursului "Dress Оf The World".

Ţara noastră participă pentru a treia oară la acest concurs internaţional organizat de World Beauty Congres.

Ideea campionatului a fost preluată şi de reprezentanţii organizaţiei World Beauty în Moldova. Aceştia spuncă în luna octombrie vor organiza un concurs asemănător la care vor putea participa artişti din întreaga țară.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load