Trei inculpaţi din dosarul „La soacră” au primit pedepse mai dure

Trei inculpaţi din dosarul „La soacră” au primit pedepse mai dure

Pedepse mai dure pentru trei inculpați din dosarul cafenelei „La soacră”. Curtea de Apel Chișinău a menținut astăzi condamnarea la 6 ani de pușcărie pentru administratorul cafenelei, Andrei Iarîna, însă a emis o nouă condamnare pentru ceilalți inculpați.


Angajatul Centrului de Sănătate Publică, Vasile Toma, condamnat de prima instanță la doi ani cu suspendare, a fost condamnat acum la 6 ani și 6 luni de închisoare. Aceeași pedeapsă a fost aplicată și pentru funcționara din cadrul Primăriei Ludmila Boșcanean, care inițial a primit doar o amendă de 20 de mii de lei pentru corupere pasivă.


După ce și-a aflat sentința, Ludmila Boșcanean a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la spital. Și Vasile Toma a avut nevoie de intervenția medicilor.


Pompierul responsabil de verificarea cafenelei, Sergiu Popel, condamnat inițial la 6 ani, a primit încă un an de pușcărie.


Cafeneaua „La soacră” din Piața Centrală din Chișinău a ars pe 9 ianuarie 2016. Atunci, o butelie de gaz a explodat. Urmare a deflagrației, patru persoane au decedat, iar alte 13 au fost rănite.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load