COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Trei bărbați, blocați între mai multe plăci de granit

Trei bărbați, blocați între mai multe plăci de granit

În seara zilei de 15 septembrie angajații IGSU din nordul țării au fost solicitați pentru a interveni la deblocarea a trei persoane care au rămas prinse între mai multe plăci de granit, care au căzut în timp ce erau descărcate din remorca unui camion de model MAN.

Cazul a avut loc pe teritoriul unei întreprinderi de pe strada Ștefan Cel Mare din municipiul Bălți. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 19:57. Potrivit primelor informații, trei bărbați cu vîrstele de 34 și 35 de ani au rămas blocați.

La fața locului au intervenit salvatorii din cadrul Detașamentului Regional Căutare Salvare nr.2 din municipiul Bălți care au stabilit că o persoană în vîrstă de 34 de ani a decedat pe loc, iar alte două persoane cu vîrstele de 34 și 35 de ani au diverse traumatisme. Toți trei bărbați au rămas blocați în plăcile de granit cu greutate de peste 1.5 tone.


Angajații IGSU au efectuat operativ operațiunea de deblocare, utilizînd echipament specializat din dotare, reușind să salveze cei doi bărbați și să recupereze corpul neînsuflețit a persoanei decedate. Bărbații salvați au fost preluați de medici pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite. Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 59 situații de risc.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load