COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Trei ambasadori acreditați la Chișinău (FOTO)

Trei ambasadori acreditați la Chișinău (FOTO)

Ambasadorii SUA, Marii Britanii și României au fost decorați de către ministul Apărării, Alexandru Pînzari, cu medalia „Pentru consolidarea frăţiei de arme”.

Cei 3 ambasadori acreditați la Chișinău au fost decorați pentru ajutorul oferit țării noastre în luptă cu pandemia de coronavirus, transmite știri.md.

„Prieteni, după cum cunoașteți, SUA, Marea Britanie și România au fost mereu alături de noi, oferindu-ne asistență în multiple domenii pentru militarii noștri. Iar în perioada de luptă cu pandemia, sprijinul partenerilor noștri strategici a fost și este mai mult decît important și util.


În semn de apreciere și recunoștință a eforturilor de consolidare a parteneriatelor bilaterale în domeniul apărării, dar și pentru contribuția la acordarea donațiilor oferite Armatei Naționale în lupta cu COVID-19, am fost onorat să îi decorez pe cei trei ambasadori acreditați la Chișinău cu medalia „Pentru consolidarea frăţiei de arme”.

Excelența Voastră, Stimați ambasadori ai Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în Republica Moldova, Steve Fisher, SUA în Republica Moldova, Dereck J. Hogan, și României la Chișinău, Daniel Ioniță, împreună sîntem puternici!

Vă mulțumesc pentru receptivitatea și promptitudinea de care ați dat dovadă la apelul nostru de ajutor!”, a scris ministrul pe o rețea de socializare.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load