Tranzacție cu năbădăi! S-au pomenit înșelați de un terminal de plată

Tranzacție cu năbădăi! S-au pomenit înșelați de un terminal de plată

Un consumator din raionul Fălești a vrut să transfere banii pentru o achiziție făcută online, însă a întîmpinat probleme cu terminalul de plată prin care a făcut transferul, relatează Noi.md. 

Acesta a introdus o bancnotă de 500 de lei, însă terminalul a identificat-o drept a fi una de 200 de lei. Imediat, consumatorul a telefonat la Linia fierbinte indicată pe bonul fiscal, însă, după nenumărate încercări, consumatorul așa și nu a reușit să ia legătura cu agentul economic responsabil.  

Într-o situație similară s-a pomenit și o consumatoare din Chișinău care a utilizat terminalul de plată pentru achitarea serviciilor comunale. Terminalul pe care l-a utilizat, de asemenea, a dat o eroare de calcul, consumatoarea rămînînd păgubașă. Nici aceasta nu a putut obține o reacție din partea agentului economic vizat.

În cele din urmă, consumatorii au depus reclamații pe adresa Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, prin a cărei implicare ei și-au recuperat toate pagubele materiale suportate.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load