Transportul public din capitală s-a transformat în adevărate saune pe roți

Transportul public din capitală s-a transformat în adevărate saune pe roți

Și în capitală în ultimele zile vremea este foarte călduroasă. Iar transportul public din Chișinău a devenit un adevărat coșmar pentru pasageri.


Oamenii cu greu supraviețuiesc în saunele în care s-au transformat rutierele, troleibuzele și autobuzele în această perioadă. Cu toate acestea, din păcate pentru pasageri, autoritățile orașului nu-și fac deloc griji pentru această situație, transmite tvc.md.
Căldură, mirosuri neplăcute și înghesuială - astfel de plăceri îi așteaptă pe pasagerii troleibuzelor din Chișinău. Și asta din cauza că transportul nu este echipat cu aer condiționat. Oamenii sînt indignați de faptul că în secolul XXI sînt nevoiți să călătorească în astfel de condiții.


"Este, într-adevăr, foarte greu. Mi-i milă de pasagerii și lucrătorii din transportul public pentru că nu există aer condiționat. Ei, sărmanii, toată ziua stau într-o astfel de căldură, la o asemenea temperatură! Este insuportabil. Dacă ferestrele se deschid pe ambele părți – tot nu este bine. Pot fi persoane în vîrstă, copii, se pot îmbolnăvi. De aceea, nu întotdeauna e posibil de deschis ferestrele", "Toate ferestrele sînt închise. Este foarte cald", spun pasagerii.


Mulți pasageri nu riscă să deschidă ferestrele pentru a nu răci.


Lucrătorii din transportul public suferă cel mai mult în perioada caniculei.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load