COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Toți funcționarii de stat, medicii și polițiștii care s-au infectat cu COVID-19 vor primi 16 mii de lei

Toți funcționarii de stat, medicii și polițiștii care s-au infectat cu COVID-19 vor primi 16 mii de lei

În cadrul unui briefing de presă, președintele Repubicii Moldova, Igor Dodon a anunțat că absolut toți funcționarii de stat, medicii, polițiștii care s-au infectat cu noul coronavirus vor primi indemnizația unică de 16 mii de lei.

Hotărîrea vine după ce au apărut mai multe critici la adresa comisiei care a selectat persoanele care s-ar fi molipsit la locul de muncă de noul virus, iar alții care potrivit membrilor comisiei s-au contaminat comunitar nu au fost introduși în lista beneficiarilor de indemnizație.

”Am văzut mai multe discuții publici referitor la inițiativa cu care am venit către Guvern. Iată de ce vreau să anunț că toți cei care activează în instituțiile de stat și s-au infectat cu COVID-19 vor primi 16 mii de lei. Interpretări diferite sau infectat la lucru sau acasă nu trebuie să fie. Consider că trebuie să primească absolut toți. De unde știm noi că medicul cutare a fost anume în tura lui sau nu. Haideți să nu încercăm să insinuăm aici. Mă refer la colegii din diferite instituții de stat. 16 mii de lei trebuie să primească toți angajații din prima linie care au fost infectați. Absolut toți funcționarii de stat care au fost depistați pozitiv vor primi suportul de la stat de 16 mii de lei. și cu asta am finalizat investigațiile”, a spus șeful statului.Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load