COVID-19 în MOLDOVA

Tînăr reținut după ce și-ar fi incendiat gazda

Tînăr reținut după ce și-ar fi incendiat gazda

Un tînăr de 31 de ani, originar din Tiraspol, a fost reținut pentru 72 de ore, fiind suspectat că și-a incendiat gazda. Bărbatul a murit după ceva vreme, refuzînd ajutorul medical. Cazul a avut loc în sectorul Botanica al capitalei, transmite ipn.md.

Potrivit Direcției de poliție a municipiului Chișinău, din discuțiile cu soția victimei, s-a stabilit că bărbatul, în vîrstă de 54 de ani, cu o seară înainte a mers la un prieten însoțit de tînărul care închiriază la ei o cameră, pe strada Muncești. Cînd s-a întors acasă, soțul avea multiple arsuri pe suprafața corpului. La propunerea de a chema un echipaj medical, bărbatul categoric a refuzat.

Poliția a inițiat o cauză penală și dispus mai multe acțiuni de investigație și urmărire penală. Suspectul, tînărul care închiria de la victimă o cameră, a recunoscut că, în urma unui conflict, l-a stropit pe bărbat cu ceva inflamabil și i-a dat foc. Pe urmă, l-a stins și au mers împreună acasă.


Tînărul este cercetat penal pentru „vătămarea intenționată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii”, infracțiune care se pedepsește cu închisoare de la 12 la 15 ani.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load