COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Timp de 24 de ore, în R. Moldova au intrat 2.562 de persoane

Timp de 24 de ore, în R. Moldova au intrat 2.562 de persoane

În ultimele 24 de ore, în R. Moldova au intrat 2.562 de persoane. Cele mai multe traversări ale frontierei pe sens de intrare au fost înregistrate la hotarul cu România, pe unde au intrat în țară 1.764 de persoane, informează Poliția de Frontieră.

Alți 794 de cetățeni au intrat prin trecerea de frontieră cu Ucraina. Prin zboruri avia, în R. Moldova au venit patru persoane, scrie agora.md.

Cele mai tranzitate puncte de trecere a frontierei pe sensul de intrare în R. Moldova au fost: Leușeni – 813 traversări persoane, Sculeni – 447 traversări persoane și Giurgiulești-Galați – 443 traversări persoane.


Totodată, Poliția de Frontieră informează că pe parcursul a 24 de ore, de comun cu Serviciul Vamal au fost întreprinse măsuri de diminuare a riscului de răspîndire a COVID-19.

Pe sensul de intrare în țară, obligatoriu călătorii sînt supuși termometriei, se asigură că aceștia completează corect fișele epidemiologice și se informează despre amenzile care vor fi aplicate persoanelor ce nu vor respecta măsurile de profilaxie în contextul coronavirusului.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load