COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Test simplu pentru a determina infecția din organism

Test simplu pentru a determina infecția din organism

Noul Coronavirus poate să nu fie identificat prin analize chiar din primele zile de la infectare.

Pînă a se ajunge la febră sau tuse puternică, orice persoană poate face un test simplu care dă siguranța că nu există o infecție în organism. Metoda de verificare este promovată de experții taiwanezi, care recomandă să fie făcută în fiecare dimineață, transmite NOI.md cu referire la tv8.md.

Potrivit medicilor, în cazul unei infecții, plămînii omului sînt de obicei 50% cu fibroză. Experții taiwanezi recomandă să respirați adînc și să țineți respirația mai mult de 10 secunde. Dacă faceţi acest lucru cu succes complet, fără tuse, fără disconfort, rigiditate sau pierderea etanșeității gurii, dovediţi că nu există fibroză în plămîni, practic nu aveţi nicio infecție.

Această autoverificare se recomandă a fi făcută dimineața, într-un mediu cu aer curat.


Sfaturi excelente dau şi medicii japonezi pentru tratarea COVID-19. Oamenii trebuie să se asigure că gura și gîtul sînt umede şi niciodată uscate. Luați cîteva înghițituri de apă la fiecare 15 minute, cel puțin.

De ce? Chiar dacă virusul ajunge în gură, apa potabilă sau alte lichide îl va spăla şi îl va duce în jos, prin gît, în stomac. Odată ajuns acolo, acidul din stomac va ucide virusul. Dacă nu bei suficientă apă în mod regulat, virusul poate intra mai ușor în trahee și în plămîni.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load