COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Termoelectrica lansează un nou serviciu

Termoelectrica lansează un nou serviciu

Termoelectrica în colaborare cu Centrul de Calcul Infobon lansează serviciul online „Contul meu”- un cabinet virtual cu beneficii multiple pentru consumatori.

La doar un click distanță, prin intermediul serviciului online „Contul meu”, consumatorii au acces la informații actualizate și personalizate, ce le oferă posibilitatea de a efectua o întreagă gamă de operațiuni, fără a mai fi necesară deplasarea la Centrul Comercial de deservire. De asemenea, nu va mai trebui să apelași la Serviciul Call-Center al întreprinderii.

Accesînd "Contul meu" sînt disponibile următoarele servicii: recepționarea facturii electronice; evidența facturilor și consumului; transmiterea indicilor contorului; achitarea facturii; interacțiunea cu gestionarul fondului locativ.


Totodată, consumatorii își pot accesa istoricul consumului pentru toate locațiile pe care le au, dar și achitările facturilor pentru consumul de energie termică. În plus, Serviciul online „contul meu” facilitează interacțiunea cu Gestionarul Fondului Locativ, în vederea corectării, completării și/sau actualizării datelor legate de facturare (de ex: numele, prenumele, suprafața, procentul de calcul etc.).

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load