COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Termoelectrica ar putea fi amendată pentru facturile exagerate la încălzire

Termoelectrica ar putea fi amendată pentru facturile exagerate la încălzire

ANRE a transmis procesul-verbalul cu privire la contravenție în privința SA „Termoelectrica” instanței de judecată, drept urmare furnizorul energiei termice ar putea fi amendat pentru facturile exagerate la căldură.

​Potrivit unul comunicat emis presei, ANRE a examinat datele privind temperatura agentului termic furnizat în rețeaua termică de către SA „Termoelectrica” și a verificat corectitudinea emiterii de către furnizor a facturilor. Ca urmare s-a constat că perioada de facturare pentru luna ianuarie 2020 a constituit în medie 32-36 de zile, fapt ce contravine prevederilor Regulamentului privind furnizarea energiei termice, aprobat prin Hotărârea ANRE nr. 23/2017, care instituie obligația facturării lunare a consumului de energie termică.

În acest context ANRE, în calitate de agent constatator, a întocmit procesul-verbal cu privire la contravenție, care a fost contrasemnat de către reprezentanții SA „Termoelectrica” și transmis instanței de judecată pentru adoptarea deciziei și aplicarea amenzii prevăzute de Codul Contravențional.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load