COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Teatrul. M. Eminescu pregătește noi proiecte pentru aniversarea a 100 de ani

Teatrul. M. Eminescu pregătește noi proiecte pentru aniversarea a 100 de ani

Teatrul Național "M. Eminescu” pregătește noi proiecte interesante pentru aniversarea a 100 de ani, pe care o va sărbători anul viitor, iar acum angajații săi, precum și colegii lor din alte teatre, păstrează legătura cu spectatorul prin intermediul rețelelor de socializare, pe pagina lor (https://www.facebook.com/Teatrul.Mihai.Eminescu.MD/).

Aici pot fi găsite şi link-urile spectacolelor plasate pe youtube, relatări despre activităţile artiştilor, precum şi comentariile admiratorilor.

Zilnic, la ora 18.00 noi ieşim cu un nou spectacol din repertoriul în curs, în total avem 37 de spectacole active, a relatat pentru Noi.md conducătorul artistic al teatrului, Petru Hadîrcă.


Potrivit lui, acest video este menţinut timp de 24 ore, după care urmează altă emisie în direct. În afară de aceasta, colaboratorii teatrului M. Eminescu expun şi înregistrări de arhivă, emisiuni televizate, consacrate teatrului şi artiştilor săi.

”Eu vin zilnic la teatru măcar pentru o jumătate de oră, nu pot fără pereţii dragi. Artiştii muncesc acasă – anume că muncesc, se pregătesc pentru noua stagiune şi pentru viitorul eveniment important. Anul viitor Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” va împlini 100 de ani! La 6 octombrie 1921 el și-a deschis ușile cu primul spectacol „Răzvan şi Vidra” de Bogdan Petriceicu-Haşdeu. Noi trebuie să venim către această dată cu proiecte noi şi interesante”, a subliniat Petru Hadîrcă.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load