Tată şi fiu ajunși la spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon

Tată şi fiu ajunși la spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon

Un bărbat de 28 de ani și fiul acestuia de doar trei ani au fost internați de urgență la spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon, relatează Noi.md. 


Cazul a avut loc în ieri, 6 februarie, în localitatea Pohrebea, raionul Dubăsari. Din primele informații oferite Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, reiese că pe soba încinsă dintr-o încăpere, stăpînii casei au pus o cratiță cu mîncare, de care au uitat.


La scurt timp, în urma arderii conținutului din ea, s-a emanat un fum toxic, care i-a intoxicat pe membrii familiei aflați în interiorul locuinței. De urgență, copilul și bărbatul au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.


Din primele cercetări s-a stabilit că cele două persoane s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Acum, viața lor este în afara oricărui pericol.


Toate circumstanțele urmează a fi stabilite.


Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI atenționează oamenii să fie foarte prudenți la utilizarea surselor de încălzire și să aerisească bine încăperile. În caz de situații de risc, oamenii pot apela de urgență la serviciul 901.   


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load