Țara în care vor fi recunoscute permisele auto din Republica Moldova

Țara în care vor fi recunoscute permisele auto din Republica Moldova

Veste bună pentru moldovenii stabiliți în Lituania. Permisele de conducere eliberate în țara noastră ar urma să fie recunoscute de autoritățile de la Vilnius.


Subiectul a fost discutat, joi, în cadrul vizitei întreprinse de ministrul lituanian de Externe la Chișinău, Linas Linkevicius. 


„Am discutat aprofundarea cooperării economice, lansarea unui forum al investitorilor pentru a dinamiza schimburile comerciale. Am convenit asupra unui lucru foarte important pentru diaspora noastră și anume recunoașterea și posibilitatea de a reconverti permisele de conducere eliberate în RM pentru concetățenii noștri care trăiesc în Lituania”, a declarat șeful de la Externe, Nicu Popescu.


Omologul său de la Vilnius, Linas Linkevicius, a menționat că Lituania este gata să acorde suport Republicii Moldova în procesul de implementare a Acordului de Asociere.


„Am oferit asistență pentru reforma judiciară, poliție, am lucrat în proiecte anticorupție și împotriva spălării banilor. Sîntem gata să susținem în continuare RM. Avînd în vedere că Ambasada Lituaniei mai este și punctul de contact al NATO pentru RM, în calitate de țară implicată în proces, sîntem gata să oferim orice fel de asistență în domeniul securității”, a declarat Linas Linkevicius.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load