COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

/SURSE/ Persoane propuse de Blocul ACUM la conducerea a două ministere

/SURSE/ Persoane propuse de Blocul ACUM la conducerea a două ministere

Deși ieri Maia Sandu a anunțat că ar exista deja o listă cu persoanele pe care le propun la șefia ministerelor, surse din cadrul Blocului ACUM ne anunță că abia la această oră se discută despre candidați.

Pentru funcția de ministru al Economiei, ar fi fost înaintat Vadim Brînzan, care locuiește în prezent în Statele Unite ale Americii. În 2016, Brînzan a fost candidat independent la alegerile prezidențiale.

Vadim Brînzan este plecat de mai bine de două decenii în SUA. Și-a făcut studiile la „Harvard Business School”, unde a obținut masterul în administrarea afacerilor (Master of Business Administration). După absolvire a fost angajat la „Merrill Lynch”, una din cele mai mari trei bănci de investiții din lume.

Pentru funcția de ministru al Educației, Blocul ACUM discută candidatura Lilianei Onofrei, vicepreședinte al PAS. Aceasta a fost viceministru al Educației în perioada 2012-2013, cînd la conducerea ministerului se afla Maia Sandu. Anterior, a fost director de program la SOROS.


Liliana Onofrei și-a făcut studiile la Universitate de Stat, iar în 2002 a studiat la „Teachers College”, Universitatea Columbia, New York SUA.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load