COVID-19 în MOLDOVA

Surse: Mai mulți deputați din Partidul Șor ar fi infectați cu COVID-19

Surse: Mai mulți deputați din Partidul Șor ar fi infectați cu COVID-19

Vicepreședintele Parlamentului din partea PSRM, Vlad Batrîncea, susține că este „absolut sigur” că în fracțiunea Partidului „Șor” sînt și alți deputați infectați cu noul coronavirus.

Secretara fracțiunii, Marina Tauber, a precizat că testele celorlalți 6 deputați sînt negative, dar admite că ulterior cineva ar putea prezenta simptome, transmite Zdg.md.

„În gașca lor (n.r. – Partidului „Șor”) sînt mai mulți infectați – primari de la Taraclia, oameni care au fost la OrheiLand, au achitat anumite organizări în masă. La ei COVID-19 este ca acasă. Sînt absolut sigur că în afară de ăștia doi mai sînt deputați care au COVID-19”, a afirmat socialistul în cadrul ediției din 22 iulie a emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.


„Dacă cineva are întrebări privind testarea, pot să se adreseze clinicii la care au fost efectuate. O să vedem care va fi starea celorlalți deputați, vom repeta ulterior testarea, pentru că perioada de incubație este 14 zile. Nu este exclus că cineva s-ar fi putut infecta, pentru că am comunicat cu domnii Himici și Vitiuc”, a reacționat Tauber.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load