Surpriză neplăcută pentru un șofer care traversa sensul giratoriu de la Cricova (VIDEO)

Surpriză neplăcută pentru un șofer care traversa sensul giratoriu de la Cricova (VIDEO)

În mai multe zone ale municipiului Chişinău se desfăşoară în ultimele săptămîni lucrări de reabilitare a drumurilor şi vor mai continua cît vremea este favorabilă.


Chiar dacă suprafeţele părţilor carosabile devin proaspete şi atrăgătoare pentru a circula pe ele, conducătorii auto trebuie să fie atenţi pentru că intervenţia pe unele dintre ele nu a fost finisată.


Totuşi, trebuie să recunoaştem că în unele cazuri drumarii şi-au desfăşurat munca cu neglijenţă şi asta nu este o noutate pentru şoferi. Un exemplu este sensul giratoriu din preajma localităţii Cricova. Chiar recent banda inferioară (extremă stînga) a fost acoperită cu un strat de asfalt proaspăt, însă prin jur au fost lăsate mii de rămășite fără a fi strînse.


O piatră a fost proiectată în parbrizul unui automobilist, care a publicat o dovadă pe o reţea de socializare şi le-a mulţumit drumarilor pentru „reparaţii”.


Dar din cîte se pare nu doar el este singurul care a avut de suferit. În comentariile postării sale, cel puţin un alt conducător auto a afirmat că îl acelaşi loc şi-a crăpat parbrizul din cauza unor pietre proiectate de sub roţile unui automobil care circula în faţa sa, iar un altul a publicat o fotografie cu o trapă din sticlă care a fost spartă.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load