COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Sunația la poliție ca germanii. Chicu a făcut un îndemn populație

Sunația la poliție ca germanii. Chicu a făcut un îndemn populație

În ciuda regimului de urgență, în ciuda amenzilor de până la 22.000 de lei, orașul este plin de oameni.

”Valoarea totală a tuturor amenzilor care au fost puse în ultima perioadă s-a ridicat deja la 25 de milioane de lei. Oamenii sînt amendați cu 22.000. Cu toate acestea, ei continuă să iasă la kebab, copiii merg în orgăzile caselor. Astfel de imagini văd zilnic peste fereastra casei mele. Cu toate acestea trebuie să remarcăm faptul oameni în stradă sînt mult mai puțini”, a declarat Chicu în cadrul unei emisiuni.

Totodată acesta a specificat faptul că deși există grupuri de oameni care nu respectă restricțiile impuse, totuși o bună parte din populație este ascultătoare.


”Nu interzicem ca copiii să iasă în apropierea casei. Dar să fie în grupuri mici. Important să nu fie grupuri mai mari de trei persoane”, a precizat prim-ministrul.

Totodată acesta a menționat că avem doar 8.000 de ofițeri de poliție pentru 3 milioane de cetățeni, nu putem pune la toată lumea pază. Oamenii trebuie să își sporească responsabilitatea civică.

”Dacă vedeți că cineva nu respectă regulile, vă rugăm să sunați la poliție, să fie ca în Germania. Nimeni nu te va amenda dacă te duci la magazin”, a spus Chicu.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load