COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Sturza: Nu vă grăbiți să aruncați cu pietre în procurorul general! S-ar putea să aibă dreptate...

Sturza: Nu vă grăbiți să aruncați cu pietre în procurorul general! S-ar putea să aibă dreptate...

Ion Sturza: Procurorul general e de capul lui. Tăvălugul s-a pornit. Plahotniuc va fi extrădat. Șor, bănuiesc, de asemenea.

Fostul premier Ion Sturza a scris pe pagina sa de Facebook că astăzi a devenit clar de ce „trepădușii lui Plahotniuc și Șor” în ultima perioadă au devenit foarte activi și au început să-l atace pe președintele țării, Igor Dodon. Ei ar fi cunoscut că “procuratura se pare că în sfîrșit s-a apucat de treabă și a descoperit secretul polos en el-ului - Plahotniuc este unul din artizanii și beneficiarii principali ai furtului miliardului”.

Fostul premier este sigur că Alexandru Stoianoglo va duce lucrurile la bun capăt.


“Procurorul general e de capul lui. Cît timp? Cît e în funcție. Tăvălugul s-a pornit. Plahotniuc va fi extrădat. Șor, bănuiesc, de asemenea. Dosarele la comandă - revizuite. Cei care au executat furtul și intentat dosare, rămași cu fundul pe jar, vor trebui să vorbească”, mai scris Sturza.

Precizăm că astăzi, în cadrul unui briefing de presă, Procurorul General, Alexandru Stoianoglo, a declarat că Vlad Plahotniuc este principalul beneficiar al furtului miliardului. Oamenii legii vor cere repetat extrădarea acestuia din SUA.

Totodată, Stoianoglo a precizat că pe numele lui Ilan Șor va mai fi pornit un dosar penal pentru participarea la organizația criminală creată de Vladimir Plahotniuc.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load