COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Studenții de la UTM, internați ieri la spital, au plecat acasă

Studenții de la UTM, internați ieri la spital, au plecat acasă

Studenții de la UTM internați ieri seară cu febră pînă la 37,5 grade Celsius, au probele negative la coronavirus. Declarația aparține ministrei Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

„Pe parcursul zilei de ieri au fost internate la Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale 20 de tenere și tineri. Atăzi au mai fost internate două persoane. Probele au fost procesate vis-a-vis de acești tineri și tinere și vreau să anunț că probele sînt negative. Aceste persoane avînd o stare satisfăcătoare de sănătate, urmează să meargă la domiciliu fără a reveni în căminele UTM și să respecte în continuare regimul de autoizolare. Celelalte persoane care rămîn în cămine sînt supuse unui regim de autoizolare la maxim. Sunt cîte unul în odaie, sub supravegherea asistentei medicale primare și se evită orice contact între ei, în caz de urgență va interveni și asistența Urgență Prespitalicească pentru a fi sub supravegherea instituțiilor medicale spitalicești”, a declarat ministra Sănătății.

Amintim că rectorul UTM Viorel Bostan a declarat că ieri seară circa 25 de studenți care învață la Universitatea Tehnică din Moldova, au fost spitalizați, pentru că acuzau febră ridicată pînă la 37,5 grade Celsius.


Un cămin al UTM a intrat în carantină, iar poliția a sigilat intrarea în care locuia tînăra diagnosticată cu noul coronavirus. La moment, în clădire, în afară de studenți se află și doi profesori, dar și alte două persoane din serviciul administrativ tehnic.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load