COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Strada pe care și ambulanța rămîne fără roți. Explicație oficială (FOTO, VIDEO)

Strada pe care și ambulanța rămîne fără roți. Explicație oficială (FOTO, VIDEO)

Strada Costiujeni pare a fi un iad pentru locuitori. Drumurile îs mai mult gropi care nu se despart la mare distanță una de alta.

Locuitorii spun că s-au săturat să aștepte ca să fie măcar cît de cît reparată această stradă. Șoferii, la fel sînt nemulțumiți că mașinile lor se strică, iar autoritățile rămîn indiferente față de probleme.

Mai mult, cu cîteva zile în urmă, roata unei ambulanţe s-a rupt în timp ce se deplasa chiar pe această stradă, spre un pacient.

În luna mai, oamenii ,,au protestat” în speranța că lucrurile se vor mișca spre bine, dar... nimic... Atunci ei au marcat cu vopsea albă fiecare groapă de pe asfalt.


Oamenii spun că aproximativ o lună în urmă, strada a fost frezată și de atunci lucrările au fost lăsate baltă.

Am contactat inginerul șef din cadrul Exdrupo, Cebanu Ion ne-a spus că șeful de sector ne-ar putea oferi mai multe detalii.

,,Porțiunea din strada Costiujeni care nu este frezată aparține sectorului Centru al Capitalei, restul străzii aparține de Primăria Codru. Noi nu am efectuat lucrări pe strada Costiujeni. Acolo Primăria Codru știe ce s-a întîmplat, ei au finanțat, ei au granturi”, ne-a declarat șeful de sector responsabil de sectorul Centru, Filimon Anatol.

Primarul de Codru, Munteanu Vladimir nu a răspuns la telefon fiind contactat de mai multe ori de către redacția Noi.md.Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load