TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Strada Industrială din Capitală „se scaldă” în apă dînd bătăi de cap șoferilor (VIDEO)

Strada Industrială din Capitală „se scaldă” în apă dînd bătăi de cap șoferilor (VIDEO)

Gropi imense, pline cu apă, pe strada Industrială din capitală, dau mari bătăi de cap șoferilor.

Aceștia spun că situația durează de mai mulți ani, iar vinovați s-ar face cei de la „Apă-Canal”, pentru că la mijloc ar fi o defecțiune a unei conducte de apă. Responsabilii de la „Apă-Canal” spun că urmează lucrări de reparație.

„De 10 ani în același loc, aceiași perioadă a anului, același drum (str. Industrială ) este distrus din ce în ce mai tare și mai ales apa care pătrunde în interior, care mai apoi după ce îngheață, se dilată și ne dăruiește de fiecare dată vizite regulate la meșteri auto!”, susține unul dintre șoferi, Octavian Moldovanu, făcînd referire la porțiunea de drum - strada Industrială 59.


Directorul general interimar al „Apă-Canal”, Anatolii Lichii, a comunicat pentru Agora că, în urma sesizărilor, muncitorii au intervenit pe strada Industrială 14, unde au lichidat o defecțiune la apeductul cu diametrul 300.

Totodată, Lichii a menționat că nu au survenit plîngeri în legătură cu defecțiuni la adresa str. Industrială 59, dar a dat asigurări că începînd cu 20 ianuarie vor începe lucrări de schimbare a unui tronson de 100 de metri de apeduct. Potrivit șefului „Apă-Canal”, porțiunea va include și adresa sus menționată.

Și directorul Direcției generale transport public şi căi de comunicaţie, Adrian Boldurescu, a recunoscut că această stradă nu a fost niciodată reparată. Din afirmațiile lui Boldurescu, lucrările de reabilitare a străzii Industriale ar urma să demareze începînd cu primăvara anului 2020.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load