TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Stoianoglo cere ANI să verifice averea adjunctului său Popov

Stoianoglo cere ANI să verifice averea adjunctului său Popov

Procurorul general, Alexandr Stoianoglo a luat act de raportul lui Ruslan Popov (adjunctul Procurorului General), vizat într-o investigația jurnalistică a portalului anticorupție și a transmis materialele către Autoritatea Națională de Integritate.

Procurorul Ruslan Popov insistă asupra faptului că proprietățile vizate în articol, cu excepția casei de locuit a familiei și automobilelor lui și soției, nu-i aparțin lui, ci părinților, împreună cu familia fratelui, anumite contribuții avînd și socrii dumnealui, toate mijloacele financiare investite avînd proveniență legală, ce pot fi confirmate, potrivit voceabasarabiei.md.


Ruslan Popov consideră că informațiile denigratoare ce atentează la onoarea sa și a familiei sînt regizate intenționat de către anumite persoane și grupuri de interese politice, economice și criminale, ca rezultat al activității lui profesionale în cadrul Procuraturii din ultima perioadă.

Procuratura Generală este interesată ca toate aspectele vizate în respectivul material jurnalistic să fie examinate și clarificate de Autoritatea Națională de Integritate, obiectiv și în termeni proximi, se arată în declarația instituției.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load