COVID-19 în MOLDOVA

Stațiile de așteptare dintr-un raion din țară, transformate în adevărate opere de artă (FOTO)

Stațiile de așteptare dintr-un raion din țară, transformate în adevărate opere de artă (FOTO)

Profesorii și elevii de la Școala de Arte din Telenești transformă minutele de așteptare la stație într-o plăcere colorată. Pînă la momentul de față, au fost pictate două stații, iar în rînd așteaptă încă opt.

Desenele care ajung pe stație au fost create de participanții concursului „Pictează-ți stația”, dedicat rîului Ciuluc. Astfel, zece stații din bazinul rîului Ciuluc, în raioanele Telenești și Sîngerei, vor avea o nouă imagine, transmite diez.md.

Prima stație a fost pictată în data de 6 septembrie în comuna Mîndrești, pe motivele lucrării de Andres Alexandrina, „Miracolul unui rîuleț”.


Ce-a de a doua stație a fost pictată la data de 13 septembrie, în satul Ciulucani (Telenești), pe motivele lucrării de Caprian Nicolae, „Popasul cocostîrcilor”.

Aceste activități au loc în cadrul proiectului „Asigurarea continuității măsurilor de protecție și restabilire ecologică a rîului Ciulucul Mic”, realizat de Asociația Obștească EcoVisio în parteneriat cu Școala Raională de Arte Plastice „Nicolae Moisei” Telenești.

Poți urmări în continuare activitatea acestui proiect AICI!

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load