COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Spitalul Clinic Republican a primit o donație în valoare de 100.000 lei

Spitalul Clinic Republican a primit o donație în valoare de 100.000 lei

O organizaţie de creditare nebancară din Republica Moldova a hotărît să sprijine cadrele medicale și pacienții afectați de virusul COVID-19 și a oferit o donație în valoare de 100.000 lei Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga”.

Potrivit organizației, banii au fost oferiți pentru susținerea cadrelor medicale, precum și a pacienților afectați de pandemie.

„Republica Moldova, ca și alte țări ale lumii, trece printr-o perioadă dificilă, și anume lupta contra virusul COVID-19. Este poate testul solidarității, a responsabilității și a consolidării pentru fiecare din noi. Totodată, în numele echipei ne exprimăm în mod special recunoștința față de cadrele medicale, care acum sînt cei care țin piept, zi și noapte, pandemiei care a afectat și țara noastră.”, declară Lilian Guzun, CEO acestei organizaţii de creditare nebancară.

Precizăm că, astăzi, a fost confirmat primul deces provocat de virusul COVID-19. La moment, există 30 de cazuri de infectare cu noul Coronavirus pe teritoriul Republicii Moldova.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load