Spitalul Clinic Municipal Nr.1 reacționează: Nu avem gîndaci în instituție!

Spitalul Clinic Municipal Nr.1 reacționează: Nu avem gîndaci în instituție!

După ce ieri, pe rețelele sociale, a aparut o poza în care o mamă denunța condițiile inumane în care sînt tratați copiii la Spitalul Clinic Municipal Nr.1, astăzi administrația instituției a venit cu o reacție.


Potrivit acesteia, informațiile vehiculate în presă nu reprezintă altceva decît o dezinformare pentru public, care are drept scop denigrarea instituției medicale, notează Noi.md.


„Materialele aberante și denigratoare despre înstituția noastră, precum că avem găndaci în blocul pediatric și în general în înstituție, nu corespund adevărului. Putem demonstra asta dacă veniți și găsiți vreo insectă în secția dată, Am trecut toate verificările sanitaro-epidemiologice, am efectuat dezinsecția și dezinfecția profilactică o lună în urmă, verificarea adăugătoare în comisie pe data de 30 ianuarie, plus interogarea fiecarei paciente internate pe moment în secția dată și din alte secții și toate infirmă că au vazut insecte timp de citeva zile, chiar și luni (avem mămici care au copii prematuri și se află la noi de 2-3 luni).


În plus, ne-am documentat din comentariile referitoare la acest articol - toate mamele infirmă prezența gîndacilor.


Ceea ce ține de fereastra acoperită cu pătura, ca la pușcărie, nu avem așa ferestre în instituție și infirmăm că ar fi de la noi poza. Totodată, în saloane și încăperi e foarte cald, +24/+26 grade C, ferestrele nu sînt noi, însă nu trece frigul prin ele, mai fiind și protejate de balcoane”, se arată într-un mesaj parvenit pe adresa redacției noastre. 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load