Șor și-a vîndut casa de lux din Chișinău

Șor și-a vîndut casa de lux din Chișinău

Imobilul de lux situat pe strada Lacului din Chișinău, care i-a aparținut controversatului om de afaceri, Ilan Șor, a fost recent vîndut. Contractul de vînzare-cumpărare a fost înregistrat la „Cadastru” pe 26 iunie curent. Cumpărător este un bărbat în vîrstă de 31 de ani Serghei Trohin.


Centrul de Investigații Jurnalistice a publicat un extras de la „Cadastru” care arată că imobilul a fost revîndut recent.


În declarația de avere pentru 2018, Ilan Șor a indicat că a luat în arendă, un teren de 27 de ari și două case de locuit, de 273, respectiv, 644 metri pătrați, evaluate la 8,1 milioane de lei. De fapt, este vorba despre cîteva imobile de lux, situate pe strada Lacului din capitală, atribuite de presă lui Ilan Șor.


Anterior acestea i-au aparținut oficial, după care și-au schimbat de cîteva ori proprietarii, însă Șor a continuat să locuiască pe adresa respectivă. În această casă, Ilan Șor a stat și în arest la domiciliu.


Șefa intermiară a Procuraturii Anticorupție, Adriana Bețișor, a spus anterior că a fost aplicat sechestru pe mai multe bunuri ale lui Ilan Șor, fără a preciza care sînt aceste proprietăți. Presa a scris că Șor și-a vîndut recent și compania „Dufremol” deținătoarea magazinelor ce activează în regim duty free.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load