COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Șoferii de troleibuze din Bălți au fost amendați

Șoferii de troleibuze din Bălți au fost amendați

Cîțiva șoferi de troleibuze din municipiul Bălți au ieșit astăzi pe rutele obișnuite și au fost amendați de oamenii legii. Aceasta pentru că circulația autobuzelor și troleibuzelor a fost interzisă în municipiile Chișinău și Bălți, în legătură cu răspîndirea virusului COVID-19.

Inițial, întreprinderea municipală din Bălți care gestionează circulația troleibuzelor a fost amendată cu 75 de mii de lei. Ulterior, oamenii legii au întocmit protocoale cîtorva șoferi, scrie nordnews.

Autoritățile publice locale din Bălți susțin că vor contesta amenzile aplicate în judecată. „Noi continuăm să lucrăm. Sigur că nu îi vom lăsa pe șoferii pe numele cărora au fost întocmite protocoalele. Noi le vom contesta luni în instanța de judecată. Respectăm toate normele sanitare: lucrăm cu măști, avem soluții dezinfectante în mașină. La sfîrșitul fiecărei curse toate troleibuzele sînt dezinfectate”, a declarat viceprimarul de Bălți Nicolae Grigorișin.


Amintim că la ședința Comisiei Excepționale pentru Sănătate Publică de săptămîna trecută s-a decis că în acest weekend circulația transportului public să fie suspendat.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load