Șoferii de microbuz calcă pe aceeași greblă. Cum sînt transportați pasagerii (FOTO)

Șoferii de microbuz calcă pe aceeași greblă. Cum sînt transportați pasagerii (FOTO)

Microbuzele care circulă pe artele Capitalei riscă să crape la propriu din cauza numărului mare de pasageri.


Unitățile de trasport sînt ticsite pînă la refuz, iar faptul că șoferii pot primi amenzi se pare că nu-i sperie, transmite Știri.md. 


Se întîmplă și cu microbuzul de linie 138, care a fost surprins arhiplin în timp ce se alimenta la o stație PECO din Chișinău.


Martorul ocular, care a trimis poze la redacția Știri.md, spune că acest caz avut loc pe 17 aprilie, aproximativ la ora 18:00.


Chiar dacă își pun viața în pericol atunci cînd urcă într-un microbuz plin, călătorii spun că sînt nevoiți să suporte îmbulzeala pentru a ajunge acasă după serviciu. 


Contactat de Știri.md, ofițerul de presă Natalia Stati a declarat că poliția se va autosesiza pe seama acestui caz și urmează să identifice șoferul pentru a fi tras la răspundere.


Menționăm că microbuzul 138 are itinerarul Chișinău-Bubuieci. Anterior, mai mulți locuitori din Bubuieci s-au plîns pe faptul că transportul public circulă foarte rar. Aceștia sînt nevoiți să aștepte în stații și cîte 40 de minute.


Totodată, potrivit lor, de cînd a fost lansat troleibuz nr.37, microbuzele au început să circule mul mai rar.Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load