COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Șofer beat la volan, prins după cîteva ore de urmărire (VIDEO)

Șofer beat la volan, prins după cîteva ore de urmărire (VIDEO)

A urcat beat la volan și a încercat să fugă de poliție punînd viața tuturor participanților la trafic în pericol.

Cazul a avut loc la data de 27 octombrie curent, în jurul orei 18.00, în or.Drochia. Fiind prezenți la supravegherea siguranței traficului rutier, inspectorii de patrulare au observat un automobil de model Opel Astra ce se deplasa haotic. La somația legală de a stopa, conducătorul auto intenționat a ignorat cerințele și a apăsat pe accelerator încercînd să fugă.

Ținînd cont de faptul că șoferul se deplasa neadecvat pe timp de ceață, cu viteză, pe contrasens punînd în pericol viețile tuturor participanților la traficul rutier, inspectorii de patrulare au cerul ajutorul colegilor din alte localități. După două ore de umărire, la intrarea în orașul Edineț, acesta a fost stopat și imobilizat.


Identificat, șoferul s-a dovedit a fi un bărbat în vîrstă de 42 de ani, originar din Ocnița. În momentul verificării, acesta era vizibil în stare de ebrietate și emana un miros puternic de alcool. Supus testului alcoolscopic, aparatul a confirmat prezența alcoolului, în aerul expirat fiind 0, 82 mg/l.

Pe numele acestuia a fost pornită o procedură penală pentru faptul că a condus în stare de ebrietate, nu s-a conformat cerințelor legale ale inspectorilor de patrulare și a creat de nenumărate ori pericole de accident.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load