COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Situație ieșită din comun la Căușeni: Primarul noul-ales a rămas fără birou

Situație ieșită din comun la Căușeni: Primarul noul-ales a rămas fără birou

Deși a luptat luni la rînd pentru fotoliul de la Primărie, noul primar al orașului Căușeni s-a pomenit că nu are un birou propriu.

După ce în luna aprile cabinetul a fost luat în arendă de fostul primar Grigore Repesciuc, noul ales, Anatolie Donța, s-ar putea să nu aibă unde activa, scrie studio-l.md.

Anatolie Donţu a fost invitat luni dimineaţa la primărie de viceprimar pentru a i se aduce la cunoştinţă starea de lucruri şi pentru a vorbi despre proiectele în derulare. Donţu a declarat că nu intenționează să împartă biroul cu predecesorul său, astfel că responsabilii de la primărie ar urma să găsească o soluție în zilele următoare.


Fostul primar al orașului Căușeni și actualul deputat democrat Grigore Repeșciuc a decis să-şi arendeze pe durata mandatului său de parlamentar biroul în care a activat opt ani în calitate de primar.

Darea în arendă a fost aprobată de Consiliul orăşenesc. Deși Oficiul Teritorial Căușeni al Cancelariei de Stat a notat că decizia este ilegală, Grigore Repeșciuc și-a instalat pe ușă plăcuța cu orele de audiență. Deputatul motiva că acel birou este cunoscut oamenilor, deoarece acolo a stat opt ani.

În cel de al doilea tur de scrutin, Donțu a acumulat 3602 voturi.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load