COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Situația privind coronavirusul: Ce este important să facem și ce trebuie să evităm?

Situația privind coronavirusul: Ce este important să facem și ce trebuie să evităm?

Pentru a combate coronavirusul, este important ca cetățenii Moldovei să conștientizeze că "salvarea celor care se îneacă se află în mîinile celor ce se îneacă" și să aplice toate măsurile necesare de prevenire a infecției.

De această părere este președintele Adunării Popoarelor din Moldova, expertul în Relații Interetnice, Olga Goncearov, transmite Noi.md.

"Merită să citiți pentru a vă pune pe gînduri și a vă liniști. Problema există și acest lucru este confirmat de faptul că OMS a declarat situația ca fiind o pandemie. Trebuie să conștientizăm că "salvarea celor care se îneacă se află în mîinile celor ce se îneacă" și să ne amintim de măsurile de profilaxie: mîini curate, clătirea gîtului și nasului cu soluție salină. Beți apă caldă cu lămîie. Tăieți ceapa în 4 părți și puneți-o în colțurile camerei și așa în toată casa. Nu mai mîncați carne, treceți la legume, produse lactate. Evitați contactele, purtați în magazin și la lucru măști de protecție. Întăriți imunitatea, beți oțet de mere diluat cu miere. Și trebuie să scoateți din minte că anume dumneavoastră veți lua virusul. Fiți sănătoși!", a subliniat ea pe pagina sa de socializare.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load