TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Situația la frontieră, în ultimele 24 de ore: Peste 25 de mii de oameni au ieșit din țară

Situația la frontieră, în ultimele 24 de ore: Peste 25 de mii de oameni au ieșit din țară

În rezultatul desfășurării activităților de supraveghere și control la frontiera de stat, prevenire și combatere a infracționalității transfrontaliere, pe parcursul a 24 de ore, polițiștii de frontieră au înregistrat următoarele acțiuni ilegale:

cinci persoane au încălcat frontiera de stat; cinci persoane au încălcat regimul de frontieră și cel al punctelor de trecere; șase cetățeni străini au depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova; un caz de fals în actele de călătorie; patru conducători auto au ignorat regulile de folosire a vinietelor; un caz de încălcare a regulilor de transportare a pasagerilor; trei persoane aflate în conflict cu legea au fost reținute ca urmare a schimbului de date și informații cu alte instituții de drept naționale.

În punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 48 196 traversări, dintre care un număr mai mare de treceri – 25 197 a fost înregistrat pe sensul de ieșire din Republica Moldova. La fel, din totalul de traversări persoane un număr mai mare a fost consemnat al trecerilor cetățenilor moldoveni – 25 900 traversări. Valorile traficului de mijloace de transport a prezentat un număr de 12 706 traversări, cu un număr mai mare înregistrat al mijloacelor de transport înmatriculate în străinătate – 6 460 traversări autovehicule.

Cele mai tranzitate puncte de trecere au fost: PTF Leușeni – 8 624 traversări persoane; PTF Aeroportul Internațional Chișinău – 7 663 traversări persoane.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load