COVID-19 în MOLDOVA

Sistemul medical din Moldova a mai pierdut un soldat

Sistemul medical din Moldova a mai pierdut un soldat

Felcera Elena Mangîr, care a muncit aproape 25 de ani în Serviciul de Urgență, a decedat din cauza complicațiilor provocate de noul coronavirus. Vestea a fost dată de colegii femeii, de la Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP).

„Aducem un ultim omagiu dragei noastre colege, care s-a stins din viață la data de 9 august 2020. Elena Mangîr s-a născut la 17 octombrie 1962. Din anul 1997, doamna Elena a activat la Serviciul de Urgență, consacrîndu-și întreaga viață sănătății oamenilor. A lucrat în calitate de felcer la PAMU Cărpineni în cadrul Substației de Asistență Medicală Urgentă Hîncești. Ea a fost un exemplu de virtute și de onestitate, un reper de moralitate și un model demn de urmat pentru toți colegii”, au scris colegii de pe ambulanță.

Ulterior, într-o precizare pentru AGORA, CNAMUP a concretizat că este vorba despre un deces provocat de COVID-19.


Decesul Elenei Mangîr vine după ce astăzi autoritățile din Sănătate au confirmat moartea pediatrei și endoscopistei Maria Păpușoi, din cadrul IMSP a Centrului de Sănătate Cimișlia, care a fost răpusă de coronavirus la vîrsta de 65 de ani.

Conform cifrelor prezentate de MSMPS, Elena Mangîr ar fi al 30-lea lucrător medical care a murit de COVID-19.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load