Silvia Radu îi acuză pe unii jurnalişti de încălcarea normelor deontologice

Silvia Radu îi acuză pe unii jurnalişti de încălcarea normelor deontologice

Primarul general interimar al capitalei, Silvia Radu, condamnă comportamentul jurnaliştilor de la postul de televiziune TV8, care, în timp ce ea se afla la Primărie, au mers la ea acasă şi i-au interogat copilul cu scopul de a realiza un material.

„Acum două zile, în timpul orelor de program, atunci cînd eu eram la muncă la Primărie, jurnaliștii de la TV8 s-au dus la mine acasă, unde era fetița mea. Au sunat la ușă. Au văzut că le raspunde copilul meu. Au început să își facă materialul lor. Au interogat copilul, au stat să îi pună întrebări despre viața noastră”, a scris Radu pe o reţea de socializare.

Primarul interimar spune că, din prima zi de mandat, şi-a asumat faptul că va fi o țintă pentru presă, dar, totodată, îi acuză pe jurnalişti că ar fi încălcat normele deontologice.

„Mi-am asumat faptul că vor fi multe materiale care vor încerca să mă prezinte într-o imagine negativă. Ce ați făcut voi ieri este intolerabil. Se numește hărțuire. Nu puteți veni la mine acasă să îmi interogați copilul cînd știți bine că sînt plecată. Ați încălacat orice normă deontologică, ați încălcat orice normă de bun simț. Nicăieri în lumea civilizată nu se practică astfel de tip de jurnalism”, a adăugat indignată Silvia Radu.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load