Și-a cumpărat maşină, dar s-a trezit cu acte false

Și-a cumpărat maşină, dar s-a trezit cu acte false

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere Albiţa efectuează cercetări în cazul unui bărbat care a prezentat la controlul de frontieră un certificat de înmatriculare fals pentru autoturismul  pe care îl conducea.


La sfîrşitul săptămînii trecute, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa– I.T.P.F. Iași, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, un bărbat cu cetățenie română și R. Moldova, în vîrstă de 32 de ani, care conducea un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Bulgaria.


La controlul de frontieră, existînd suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de înmatriculare prezentat la control pentru mijlocul de transport, lucrătorii vamali au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals total.


Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul din România, în urmă cu cîteva zile, cu suma de 2000 euro şi că în momentul preluării autoturismului a intrat în posesia documentelor pe care le-a prezentat la controlul de frontieră. Acesta a mai declarat că nu are cunoştinţă despre faptul că certificatul de înmatriculare prezentat la control este fals sau falsificat.


Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvîrşirea infracţiunii de uz de fals. 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load