COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

SHOW pe patru roţi la Rezina

SHOW pe patru roţi la Rezina

Show pe patru roți, viteză şi adrenalină în condiții extreme, de toate vor avea parte participanţii la Campionatul National de curse off-road, etapa a II-a, care va avea loc în perioada 11-12 mai, la Rezina.

Totodată, cei prezenţi la eveniment vor avea parte şi de alte surprize, dar şi multă voie bună. Vizitatori se vor putea bucura de muzică de calitate în cadrul unui concert în aer liber, vor fi organizate grătare şi vor putea mînca mămăligă.

De asemenea, pentru copii vor fi amenjate locuri de joacă.


Doritorii de a participa la Campionatul Național trebuie să dețină un ATV, UTV sau o mașină cu tracțiune integrală 4x4, dotată conform cerințelor Comisiei Naționale de Off Road din ţara noastră.

Mai jos vezi programul evenimentului din acest weekend:

Ziua 1, 11 mai

10:00 - Deschiderea oficială a evenimentului, în fața Consiliului raional Rezina.

10:30 - Startul Bolizilor 4x4 spre albiile rîurilor și un număr mare de cascade naturale, unde vor colecta punctele de control stabilite de organizatori.

Între timp, vizitatorii vor putea aștepta piloții din cursă distrînu-se în parcul amenajat cu locuri de agrement, frigărui, muzică, lîngă traseul R13, satul Ţareuca.

Ziua 2, 12 mai

10:00 - Start la Proba Specială Trial, unde vor participa Bolizii 4x4 pe un teren accidentat de tip închis, contra cronometru.

16:00 - Premierea cîștigătorilor și închiderea oficială a Campionatului de Off Road Etapa a II-a.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load