Servicii de termoficare mai calitative în trei grădinițe din capitală

Servicii de termoficare mai calitative în trei grădinițe din capitală

Copiii din trei grădinițe și familiile din circa 30 de blocuri locative din sectorul Centru al capitalei, cartierul Telecentru, vor avea parte, din acest an, de servicii de termoficare mult mai sigure și calitative.

La mijlocul lunii mai, Termoelectrica a început lucrările de modernizare a unui important tronson de rețea termică primară din șoseaua Hîncești.

Proiectul prevede înlocuirea a circa 500 metri de conductă termică cu diametrul nominal 500 mm, cu un termen de exploatare de peste 30 de ani, cu una nouă, modernă și eficientă energetic.

Decizia de realizare a acestor lucrări a fost luată pe motivul că în ultimii ani, pe acest segment, au fost înregistrate mai multe avarii, în special în perioada rece a anului.

„Încrederea consumatorilor serviciilor Termoelectrica în calitate și siguranță este miza pe care ne bazăm deciziile de modernizare. Prin această lucrare, vom spori eficiența sistemului de termoficare și vom minimaliza riscul de avarieri în plin sezon de încălzire”, a menționat directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni.

Lucrările de modernizare a tronsonului de rețea termică din șos. Hîncești fac parte din Planul de Investiții pentru anul 2019 și vor dura pînă la sfîrșitul lunii iunie. În contextul acestor lucrări, unele blocuri din șos. Hîncești, Drumul Viilor, Pietrarilor și Ialoveni sînt în deconectare de la serviciile de livrare a energiei termice pentru prepararea apei calde în perioada 20 mai - 12 iunie.

 

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load