TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

UPDATE: Pavel Grigorciuc a fost plasat în arest la domiciliu

UPDATE: Pavel Grigorciuc a fost plasat în arest la domiciliu

Update 17:37

Activistul civic Pavel Grigorciuc a fost plasat în arest la domiciliu, după ședința de astăzi.

De asemenea, fostul avocatul Eduard Rudenco, care figurează și ca martor în dosarul „Grigorciuc – Sîrbu” s-a abținut să de-a declarații împotriva fostului său client, pe motiv că cunoaște informații din dosarul lui Grigorciuc. „Mă impuneți să fac o infracțiune. Dînd declarații împotriva clientului meu, deoarece sînt martorul acuzării. Pentru mine este absurd.”


16.37 Astăzi, 17 iunie, la Judecătoria Buiucani are loc ședința de judecată în dosarul activistului Pavel Grigorciuc. La ședință este prezent și deputatul Sergiu Sîrbu, care este victima în acest proces.

Acesta este audiat pentru prima dată. Potrivit protv.md, la proces este prezent și liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi.

Amintim că activistul Pavel Grigorciuc a fost reținut la mijlocul lunii martie, în urma unei altercații cu deputatul democrat Sergiu Sîrbu. Acesta este cercetat în urma unei plîngeri, formulate în baza acuzației de agresare fizică a deputatului, iar împotriva lui Grigorciuc a fost pornită o cauză penală pentru huliganism.

Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă cinci ani de închisoare.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load