COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Șeful statului spune cînd ar putea fi scoase restricțiile

Șeful statului spune cînd ar putea fi scoase restricțiile

Pînă pe 28 aprilie relaxări și scoaterea restricțiilor impuse de autorități pentru combaterea răspîndirii noului coronavirus nu va fi.

Despre aceasta a anunțat președintele Igor Dodon după ședința Consiliului Suprem de Securitate, scrie stiri.md.

"Pînă pe data de 28 aprilie, ceva suplimentar să scoatem din restricții este periculos. Noi înțelegem că aceasta afectează activitatea dumneavoastră economică, dar vreau să înțelegeți că dacă vom face unii pași greșiți acum, atunci perioada de criză va dura mai mult, iar numărul de infectați va crește considerabil. Sperăm că această situație destul de dură impusă de autorități va da rezultatele dorite, iar după 28 aprilie să ajungem la o relaxare a restricțiilor", a precizat Igor Dodon.


La ora actuală, sînt înregistrate 965 de persoane testate pozitiv cu COVID-19.

Potrivit datelor oficiale, pînă în prezent, în Republica Moldova au fost înregistrate deja 21 decese din cauza COVID-19, iar 40 de pacienți infectați s-au vindecat.

Reamintim că, începînd cu 25 martie, este limitată mișcarea populației în municipii, orașe și centre raionale pentru a preveni infecția cu coronavirus.

Menționăm că pe 17 martie, Parlamentul de la Chișinău a declarat stare de urgență națională în legătură cu situația epidemiologică, pînă la data de 15 mai.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load